Hírek

20 nov
Erőt adnak a gyerekek rajzai
Több száz rajzot és üdvözlőkártyát kaptak a debreceni diákoktól a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház dolgozói és betegei az elmúlt hetekben. Az egészségügyi szakemberek azt mondják, a gyerekek szeretete, biztatása erőt ad a betegség elleni küzdelemben.
09 nov
Változások a szülészeti és nőgyógyászati fekvőbeteg-ellátásban
2020. november 6-tól a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályáról a fekvőbeteg-ellátás áthelyezésre került.
03 nov
Változott a DE KEK onkológiai ellátás helyszíne
A járványhelyzet miatt 2020. október 30-tól a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Onkológia teljes daganatos betegellátása új helyszínre...
26 okt
Változik a sürgősségi betegellátás
Október 27-től változik a sürgősségi betegellátás rendje a Klinikai Központban és a Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban
24 okt
Változások a betegellátásban
Változik a feladatmegosztás a Debreceni Egyetem Klinikai Központja és a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház között.
13 szep
Szigorú szabályok a megelőzésért
Továbbra is tilos a látogatás a Debreceni Egyetem klinikáin és az egyetemi kórházban. Az intézményekben a koronavírus-járvány terjedésének megelőzése érdekében kötelező a maszkviselés, az előjegyzés és az előszűrés, a kórházban hétfőtől a belépés rendje is változik.
10 szep
Vadászok adománya a kórháznak
Összesen több mint másfél millió forint értékben adományoztak készülékeket a megye vadászai a Kenézy Gyula Egyetemi Kórháznak. Az infúziós pumpák az újszülöttek ellátását segítik. Az eszközöket szerdán adták át.
30 júl
Élni segítenek a betegeknek
A Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Nappali Kórházában a terápia fontos része a kézműves foglalkozás. A sikerélmény növeli a betegek önbecsülését, ami segíti visszailleszkedésüket a társadalomba. A gondozottak alkotásaiból most kétnapos vásárt rendeztek az intézményben.
25 jún
Egészségügyi dolgozók elismerése
Orvosokat és szakdolgozókat jutalmaztak szerdán a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Semmelweis-napi ünnepségén. A Semmelweis Ignác születésnapja, a magyar egészségügy ünnepe alkalmából rendezett idei eseményen a járványhelyzet miatt csak a kitüntetettek vettek részt.