Hírek

13 ápr
A Debreceni Egyetemen mindenkiről gondoskodnak
A Debreceni Egyetem Klinikai Központjában nem csak az intézeti kezelést igénylő betegeket látják el kiváló színvonalon. A szakemberek a szűréstől, a minták elemzésén át, a megelőző védőoltások beadásáig minden területen kiemelkedő munkát végeznek a koronavírus elleni küzdelemben.
24 már
Folytatódik a Covid Önkéntesek regisztrációja!
A koronavírus járvány harmadik hulláma minden eddiginél súlyosabban érinti Magyarországot és a magyar lakosságot. Össze kell fognunk és minden tőlünk
28 dec
Itt a vakcina, elkezdődött az oltás
A Debreceni Egyetemre (DE) december 26-án érkezett meg a Pfizer-Biontech koronavírus elleni első adag oltóanyaga. Az intézményben már megkezdték az oltásokat. December utolsó napjaiban 975-en kaphatják meg a vakcinát.
27 nov
A Kenézy Kórházban a Város Szíve
A Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban helyezték el a szeretetet és az összefogást megtestesítő Debrecen Város Szívét. Ezzel is szeretnék kifejezni a debreceniek támogatását az egészségügyben dolgozóknak, akik hősiesen helyt állnak a koronavírus elleni küzdelemben.
20 nov
Erőt adnak a gyerekek rajzai
Több száz rajzot és üdvözlőkártyát kaptak a debreceni diákoktól a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház dolgozói és betegei az elmúlt hetekben. Az egészségügyi szakemberek azt mondják, a gyerekek szeretete, biztatása erőt ad a betegség elleni küzdelemben.
09 nov
Változások a szülészeti és nőgyógyászati fekvőbeteg-ellátásban
2020. november 6-tól a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályáról a fekvőbeteg-ellátás áthelyezésre került.
03 nov
Változott a DE KEK onkológiai ellátás helyszíne
A járványhelyzet miatt 2020. október 30-tól a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Onkológia teljes daganatos betegellátása új helyszínre...
26 okt
Változik a sürgősségi betegellátás
Október 27-től változik a sürgősségi betegellátás rendje a Klinikai Központban és a Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban
24 okt
Változások a betegellátásban
Változik a feladatmegosztás a Debreceni Egyetem Klinikai Központja és a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház között.